ספורט בהריון יקר

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

15/11/2015 | 18:59 | מאת: ענת

הי אני בהריון(לאחר טיפולי פוריות), בשבוע 5 , לאחר הפלה בשבוע 8 ושני הריונות כימים. הרופא אמר לי שאני יכולה לעשות כל פעילות שעשיתי קודם. בעקון אני רצה 6-8 קמ, לא באופן עקבי (יכולה לא לרוץ חודשיים ואז לרוץ פעמיים- שלוש בשבוע, הטיפולים גרמו לי להאטת הקצב). לפני כחודשיים התחלתי גם פילאטיס וTRX האם מותר לי להמשיך פילאטיס וTRX? האם יש בזה סיכון? האם לרות זה בסדר למרות שאני לא מתמידה? אודה על תשובתך ענת

16/11/2015 | 16:47 | מאת: פרופ' שחר קול

לא מומלץ לעסוק בספורט בעוצמה גבוהה. מומלץ ספורט במידת עוצמה מתונה. בלי להגיע למהירות דופק מוגזמת או לאפיסת כוחות.

16/11/2015 | 17:52 | מאת: ענת

תרגילי בטן וכוח עם דופק נמוך?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית