בטא בדם שלילי לאחר 9 ימים מהחזרה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

30/10/2015 | 13:36 | מאת: בלו

שלום רב אני נמצאת 9 ימים לאחר החזרת בלסטוציסט. הייתי מאד להוטה לעשות בטא... ולצערי יצא שלילי. האם עשיתי בדיקת דם מוקדם מדי? האם יש עוד סיכוי שאם אחזור על הבדיקה ביום שני משהו ישתנה? או שמה זה אכן יכול להעיד שאין הריון... תודה

30/10/2015 | 19:23 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לבצע בדיקת דם להריון 14 יום לאחר השאיבה, בלי קשר ליום ההחזרה. אם התשובה שלילית - אין הריון. לצערי.

30/10/2015 | 20:14 | מאת: בלו

שלום פרופסור זהו בלסטוציסט מהקפאה לא היתה שאיבה הבלסטוציסט היה בן 6 ימים, שרד 100% מהתאים לאחר הקפאה של 3 שנים

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית