אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

19/10/2015 | 14:14 | מאת: א

שלום עברתי שאיבה ביום 2/10, החזרה ביום 5/10. עוברים טריים. תמיכה אנדומטרין פעמיים ביום, אסטרופם פעמים ביום (שימוש חיצוני), חצי אוביטרל יומיים אחרי החזרה ועוד חצי (כמעט ממלא) אוביטרל שלושה ימים אחר כך. עוד לא עשיתי בדיקת דם להריון (חוששת מתשובה שלילית). האם העיכוב בקבלת המחזור יכול להיות בגלל האוביטרל או הסטרופם? איזה מביניהם ואם כן מתי צפוי להיות המחזור אם אני לא בהריון? תודה רבה

24/10/2015 | 07:39 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לבצע בדיקת דם להריון שבועיים לאחר השאיבה, ואם חובית - לעקוב.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית