זקיקים קטנים ו LH גבוה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

07/09/2015 | 16:15 | מאת: נני

מעקב זקיקים ואולטרה, ללא טיפול הורמונלי יום 8 לוסת, זקיקים 13, 13, 12, 12, 12 ועוד קטנים הורמונים משתוללים E2 682 LH 77 P 2.6 התחלתי במידיי לקחת צטרו' +מונופור בתקווה לא לפספס את הביוץ ולדשן את הזקיקים. חודש שעבר הזקיקים היו 15, 16 ועוד קטנים ולמרות הצטרו' שניתן באותו יום ולמחרת,יומיים לאחר מכן כל ההורמונים היו בירידה. האם לדעתך למרות ה LH הגבוה הצטרו' יכול לעכב את הביוץ וביום שלישי הקרוב נראה עליה בנתונים ולא ירידה?

07/09/2015 | 16:34 | מאת: פרופ' שחר קול

יש מצב, אך העליה המוקדמת של LH בנוכחות זקיקים קטנים משקפת כנראה תפקוד שחלתי לא תקין. במצבים אלו יש לגרום לביוץ בקוטר זקיקים קטן יותר מהמקובל.

08/09/2015 | 19:09 | מאת: נני

הביוץ אכן התקיים, לצערי לא צלחנו את מחזור הטבעי, ה LH ירד לגמרי, תודה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית