רירית מעובה.

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

31/08/2015 | 13:42 | מאת: דנה

בת 42 - 8 חודשים אחרי לידה של הריון ספונטני. חודש לאחר הלידה ווסת ראשונה, עד היום לא התקבלה ווסת. בביקור אצל רופא נשים אתמול - ראה רירית מפותחת מאוד ושני זיקיקים מפותחים, שלח אותי לבדיקת דם להריון. האם יש סיכוי שאני אכן בהריון?? ואם לא? זה סימן לבוא הווסת?? אודה לתשובה בהקדם.

31/08/2015 | 14:12 | מאת: פרופ' שחר קול

יש סיכוי להריון. יש לבדוק במקביל ל- HCG (הורמון ההריון) גם E2 ו - P כדי לוודא המצב ההורמונלי שלך כעת.

31/08/2015 | 14:22 | מאת: דנה

ואם אני לא בהריון לפי בדיקת הבטא, משמע אני לפני ווסת? תוך כמה זמן אני אמורה לקבל?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית