הריון או לא???

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

22/08/2015 | 17:52 | מאת: אלינור

שלום רב. אני נשואה 7 שנים(בת 28) לאחר 4 שנות נשואים ילדתי את בתי ה-1 לאחר מס' הזרעות ו-2 הפריות ולפני חודשיים וחצי ילדתי את ביתי ה-2 לאחר 3 הפריות (אנחנו בלתי מוסברים). אני בהנקה מלאה וללא מחזור. לפני כשבוע יום לאחר שקיימנו יחסי מין היה לי ממש דימום בניגוב והייתי בטוחה שזה מחזור אך מסתבר שזה היה דימום חד פעמי. עברו כמה ימים ולא היה דימום כלל..עשיתי בדיקת הריון ביתית שהייתה חיובית אך למחרת שעשיתי בדיקה ביתית חוזרת היא הייתה שלילית. האם יש טעם לעשות בדיקת בטא?? יכול להיות שהדימום נבע ממשהו אחר?? אולי מיחסי המין נוצר פצע כלשהו שדימם?? אשמח לתובנות בעניין ומה עליי לעשות. תודה רבה

22/08/2015 | 17:53 | מאת: אלינור

והאם במקרה וזה כן הריון עליי לקחת תמיכה של אנדומטרין עד שבוע 12 כמו שעשיתי ב-2 ההריונות הקודמים?

22/08/2015 | 18:29 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לבצע בדיקת דם להריון. רצוי להיבדק על ידי רופא נשים. רצוי לקחת משטח פאפ: מומלץ לכל אישה מעל גיל 25.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית