עלייה איטית של בטא

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

25/06/2015 | 09:12 | מאת: קארין

שלום ובוקר טוב, אני קצת מודאגת ואובדת עצות, אני לאחר טיפול ivf ב 29.5 הוחזרו 2 עוברים בדיקות בטא: 14/6 81 16/6 218 22/6 1022 24/6 1851 אני כביכול בשבוע 6 כנראה - שלשום לא נצפה שק הריון עדיין, הרופאה שעשתה את ההחזרה אמרה אתמול על הבדיקה האחרונה שהעליה לא מזהירה ולעשות ביום ראשון בדיקת בטא ואולרסאונד חוזר.. השאלה- האם יש קשר בין בטא שעולה לאט לזה שלא נצפה שק הריון? ומה בכלל יכולות להיות ההשלכות של בטא שעולה לאט? אולי השבוע מוקדם מידי באמת כדיי לראות שק? והאם בכל זאת יש סיכוי חלילה להריון חוץ ריחמי? יש לציין שחוץ מעייפות אין לי לחצים או דימומים או איזשהם תופעות לוואי ... תודה על הסבלנות והעזרה :)

08/07/2015 | 11:01 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לשלול הריון חוץ רחמי. אם נמצא הריון תוך רחמי, יש לוודא תקינותו.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית