דימום בטרימסטר השני של ההריון - דחוף!

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

08/07/2015 | 10:19 | מאת: מאיה

אני בת כמעט 41 מהריון מתרומת זרע באיי וי אפ (ביצית שלי). נמצאת בשבוע 17. יש לי חבר וקיימנו יחסי מין ודיממתי מעט... יש לי כמה שאלות: 1. האם עלי לחשוש? 2. מה הסיבה לדימום? 3. האם אנחנו יכולים להמשיך ולקיים יחסי מין? (הדימום פסק) 4. במידה והתשובה ל 3. היא כן, אז אם הדימום יחזור על עצמו - מה עושים? אפשר להמשיך לקיים יחסי מין?. תודה לתשובות.

08/07/2015 | 10:32 | מאת: פרופ' שחר קול

דימום לאחר יחסים, ובוודאי במהלך הריון, מחייב בדיקה מדוקדקת על ידי רופא נשים.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית