הפרשות חומות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

24/05/2015 | 08:37 | מאת: מודאגת

אני בהריון תאומים שבוע 7+3 אחרי טיפולי IVF...כבר עשיתי אולטראסאונד וראו שני שקי הריון ודופק לפני כמה ימים..יום אחרי האולטראסאונד התגלו אצלי הפרשות חומות..הלכתי למיון נשים ובדקו אותי והרופא אמר שהכל תקין וראה שקי הריון ודופק והמליץ על מנוחה (למרות שאני נחה כל הזמן ולא מתאמצת בכלל) ועל שתייה מרובה...וכבר שלושה ימים אבל הכתמים לא מפסיקים..הם קלים אבל אני מאוד לחוצה..אני עם תמיכה אוטרגסטאן2*3...ממה נובעת ההפרשות האלה?ומה אני יכולה לעשות אני מאוד לחוצה?

24/05/2015 | 10:39 | מאת: פרופ' שחר קול

הפרשות כאלה הינן שכיחות מאוד בשליש הראשון להריון. פרט למנחה, אין המלצות רפואיות שיכתיבו או ישנו את גורל ההריון.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית