תסמיני הריון, מתי

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

05/05/2015 | 06:49 | מאת: נעמי

בוקר טוב, רציתי לדעת מאיזה שבוע או בין אילו שבועות מתחילים להרגיש בחילות/הקאות וכמה אחוז מהנשים חוות את התסמינים האלה.. כי הבנתי שזה לא מחייב. תודה.

05/05/2015 | 11:08 | מאת: פרופ' שחר קול

מאוד לא מחייב. יש נשים הסובלות קשות, ויש נשים שכלל לא מרגישות שהן בהריון.

05/05/2015 | 13:24 | מאת: נעמי

אני יודעת שלא מחייב אבל בטח רק מיעוטן לא מרגישות בתסמינים כמו בחילות וכו' ורובן כן... לאלה שאינן בנות מזל וחוות את התסמינים, מאיזה שבוע או בין אלו שבועות זה אמור להתחיל? האם יתכן שבוע 6 ואין תסמינים?!

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית