עוברים שפורשים מה זה אומר

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

03/05/2015 | 20:41 | מאת: Cheli

ההפריה היתה ביום רביעי כל הזמן שאני הולכת לשרותים אני פוחדת לפלוט את העוברים החוצה האם יש לכך סיכוי!? וגם רציתי לברר איך נראים עוברים בימים הראשונים?? שלהם שאפסיק להיות הסטרית ואם הם לא נתפסים ברחם מה הסיבות?? וכשהם פורשים מתי זה בדרך כלל?? והאם ניתן לראות את זה?? אשמח לתשובה שתוציא מהמתח הזה!!

04/05/2015 | 07:34 | מאת: פרופ' שחר קול

העוברים לא ייפלטו מהרחם בעת הליכה לשרותים. עובר תקין ישתרש ברחם. עובר לא תקין לרוב לא ישתרש. לא ניתן לראות את זה. יש לבצע בדיקת דם להריון 14 יום לאחר השאיבה. בהצלחה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית