הזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

27/04/2015 | 12:24 | מאת: צפונית

שלום..אני בת 36 וחצי..עברתי 9 נסיוני IVF .. יש לי בת מהריון אחרי IVF .ופעם עברתי הפלה.ומאז לפני 12 שנה לא נכנסתי להריון שוב..הבעיה אצלי הייתה חסימה בחצוצורת הרחם..לפני שנתיים עשיתי כריתת חצוצרה והחצוצורה השניה תקינה..ובכל זאת לא כל טיפולי ה IVF נכשלו גם אחרי כריתת חצוצורה..האם במצב שלי שיש רק חצוצורה אחת ברחם אני יכולה לבצע הזרעה?מה סכוי ההריון במצב כזה?ומה עדיף במצב הזה הזרעה או IVF.

27/04/2015 | 14:00 | מאת: פרופ' שחר קול

אם החצוצרה שנותרה הינה תקינה, יש אפשרות להריון טבעי או מהזרעה. בממוצע, סיכויי ההריון מ - IVF טובים משמעותית בהשוואה להזרעה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית