דימום השרשה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

26/04/2015 | 06:54 | מאת: נעמי

שלום, 1. מתי אמור להופיע דימום השרשה..כמה זמן אחרי הביוץ? 2. יתכן ומחזור יופיע יותר משבועיים לאחר הביוץ? אם כן מה הסיבה, הבנתי שתוך שבועיים אם לא היתה הפריה יוצא דם הוסת

26/04/2015 | 07:23 | מאת: פרופ' שחר קול

דימום מהשרשה לרוב לא מופיע כלל. וסת מאחר לרוב משקף ביוץ מאוחר או שימוש בתמיכה תרופתית.

26/04/2015 | 10:16 | מאת: נעמי

הוסת מאחר בגלל שהיה טיפול תרופתי? הרי שהטיפול נועד לסדר את הביוץ ומכאן גם את הוסת..אז למה שיאחר? ביוץ לא יכול להיות מאוחר כי כבר גיליתי מתי הוא.. יצא לי בין הביום ה-14 ל-16 וז לפי בדיקת דם+א.ס

26/04/2015 | 10:18 | מאת: נעמי

אוסיף כי ראיתי כתם ורדרד מזכיר כמו לפני מחזור ויש כאבים דומים למחזור שבאים והולכים. אך המחזור עדיין לא הגיע! האם יתכן שזה דימום השרשה, האם יתכן הריון, למרות ההרגשות שיש כמו לפני מחזור!?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית