אחרי החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

22/04/2015 | 09:36 | מאת: צפינית

אני בת 37 יש לי בת מהריון אחרי IVF ראשון..ומאז אני לא מצליחה לכנס להריון...היו לי שני הריונות כימי...ו7 טיפולים שכשלו והפלה אחת..ביום חמישי שעבר נשאבו לי רק 4 ביציות אחרי פרוטוקול קצר..והיו 3 ביציות מהם בשלות והופרו מהם שניים..ביום ראשון אחרי 4 ימים מהשאיבה הוחזרו לי שני עוברים שהוגדרו מצויינים .אחד התחלק ל8 תאים והשני התחלק ל 10 תאים...ולפני התחלת הטיפול עשיתי גם פיפל... האם התחלקות העוברים תקינה?וכמה הם צריכים להתחלק ביום הרביעי לשאיבה? ?מה הסכוי להריון?תודה

22/04/2015 | 10:02 | מאת: פרופ' שחר קול

ביום רביעי לאחר השאיבה אמורים לראות העובר כדור של תאים שהגבול ביניהם מטושטש (מורולה) , ולמעשה לא ניתן להגדיר בדיוק את מספרם, אך הוא בהרבה מעל 10.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית