נזילה לאחר הזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

15/04/2015 | 21:24 | מאת: לחוצה

שלום רב, לאחר הזרעה ראשונה היום, כשעה וחצי לאחר ההזרעה, בזמן הליכה ברגל, הרגשתי נזילה ובבדיקה אכן היה נוזל על התחתונים. 1. האם הדבר נורמאלי? הרופא אמר שמה שהוזרק לרחם סגור הרמטית אז למה הנזילה? אני מודאגת שכל הזרע נפלט החוצה (אחרי השבחה: הוזרק נפח של 0.6ml, ריכוז של 73 מליון למל ותנועה של 98%). 2. הנתונים לפני השבחה: ריכוז 58 מליון, תנועה מהירה + בינונית 41%, תנועה איטית 18%, ללא תנועה 9%, מורפולוגיה תקינה 17% (לפי קריטריונים מחמירים). איך הנתונים האלו? תודה רבה!

16/04/2015 | 07:16 | מאת: פרופ' שחר קול

הרחם לא סגור הרמטית. סביר ותקין שחלק מהזרע שהוזרק יצא לכיוון הנרתיק

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית