האם זה לתמיד?

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

26/03/2015 | 12:09 | מאת: שירה

אני מקבלת טיפול באקקלומין עקב אי סדירות מחזור..ומטרתי הריון.. האם זה אומר שכל החיים אזדקק לטיפול כזה בשביל לסדר את הביוץ והמחזור? בכדי להקלט, או שיכול המחזור להסתדר באופן !טבעי!לבד? אולי בעקבות לידה..או לאחר כמה טיפולים? או שזו בעיה כרונית שאין לה פתרון טבעי בגלל שהשחלות לא מתפקדות כנראה מספיק טוב. וצריך כל פעם טיפול?

30/03/2015 | 14:49 | מאת: פרופ' שחר קול

שכיח מאוד שהריונות הבאים יבואו באופן טבעי...

31/03/2015 | 07:21 | מאת: שירה

שלום, מדוע? שמעתי שאחרי לידה המחזור יוכל להסתדר ולהיות סדיר... וחוץ מיזה, לפני כשנתיים המחזורים שלי היו סדירים בממוצע כל 35 יום.. ולמה התחלתי טיפול באקקלומין מאחר ופתאום נהיה שיבוש במחזורים שהגיעו מאוד מאוד מאוחר. כי משהו השתבש במערכת אבל הוא יכול לחזור לקדמותו, לאופן הטבעי שבו עובד..לא??

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית