מה זה אומר

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

24/03/2015 | 06:50 | מאת: שירה

פרוגסטרון ואסטרודיול יצאו גבוהים ובטא שלילית.. יתכן שיש טעות בבטא וזה הריון בגלל שהפרו' והאסטרו' גבוהים. או שזה יכול להיות כתוצאה של הטיפול באקקלומין, למרות שהבדיקה נעשתה כ-3 שבועות אחרי הטיפול, כך שלא צריך להיות זכר? אם זה לא הריון, מתי אמורים הערכים האלה לרדת כדי המחזור יופיע?

24/03/2015 | 07:35 | מאת: פרופ' שחר קול

אם יש ספק, עדיף לבצע בדיקה חוזרת.

24/03/2015 | 13:58 | מאת: שירה

היו לי הרגשות ממש כמו לפני מחזור ועכשיו הפסיקו.. הבנתי שהרמות הגבוהות יכולות להיות כתוצאה מפעילות יתר של הגופיף הצהוב (בעקבות הטיפול כנראה) אז מה הסיכוי שתוצאת הבטא שגויה וצריך לעשותה שוב, אם היא נעשתה ביום ה-36 למחזור כשהביוץ היה ביום ה-13? הרי שלא נעשתה מוקדם מידי.. ובכמה מהמקרים זה קורה שיש ככה הורמונים ברמה גבוהה בעקבות טיפול באקקלומין? ואם זה קורה זה לא אמור להיות עד שבועיים בהשפעת הטיפול ולא מעבר? זה חלק מהנתונים של תוצאות הבדיקה: אסטודריול- 1194 פרוגסטרון- 90.3 פרולקטין- 384.5

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית