צילום רחם - לחוצה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

22/03/2015 | 17:10 | מאת: לולה

שלום, ביצעתי צילום רחם אצלך, בתשובות כתוב שהחצוצרות תקינות ושהפיזור תקין אבל מה שמטריד זה שכתוב שהרחם קטן מהרגיל. מה המשמעות של הממצא? כתוב שהבדיקה תקינה אבל מה לגבי הרחם הקטן? האם זה יקשה על הריון? לפני חודשיים היה הריון כימי... ברקע - אני בת 33, לא מבייצת, שחלות פוליציסטיות אבל פרופיל הורמונלי תקין, זרע תקין ועומדת להתחיל טיפול עם גונל 75 לצורך יצירת ביוץ וקיום יחסים או הזרעה. האם הממצא של רחם קטן צריך להשפיע על הטיפול? המון תודה מראש

23/03/2015 | 10:14 | מאת: פרופ' שחר קול

לא ישפיע על הטיפול.

23/03/2015 | 11:56 | מאת: לולה

תודה על תשובתך המהירה, השאלה שלי מה המשמעות של רחם קטן בצילום רחם מבחינת יכולת לקלוט הריון. אע"פ שכתוב שהבדיקה תקינה אני מודאגת מאוד מהממצא. תודה מראש

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית