סיכום לשאלותיי, אודה למענה בהקדם

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

15/03/2015 | 10:35 | מאת: שירה

פניתי אליכם כבר בנושא, להלן סיכום בהודעה אחת, לנוחות, שאלותיי אודה למענה בהקדם. בדיקת א.ס זקיקים בשילוב עם בדיקת דם שעשיתי בבוקר הראתה את התוצאות שלהלן: פרוגסטרון-7.2 אסטרודיול-352 הבנתי מתשובתך שהביוץ החל, לפי התוצאות, אך לא ידוע בדיוק מתי.. אבל אולי לפי רמת ההורמונים שהתקבלו בתוצאות ניתן פחות או יותר להגיד האם החל הרבה זמן מזמן הבדיקה או לא? (כי הרי שהרמות משתנות בהתאם למה שקורה בגוף..אם הביוץ חולף אז ניתן לדעת לפי הרמות שמשתנות בהתאם..יורדות אולי) בנוסף באותו יום קיבלתי הוראה להזריק אוביטרל..אבל לא ברור למה? - מה הטעם לתזמן את הביוץ, כפי שהבנתי שזו מטרת הזריקה,אם הביוץ החל לפי תוצאות הבדיקה?..אם הביוץ החל אז מה זאת אומרת לתזמן אותו..הוא כבר החל..אודה למענה אולי אני לא מבינה נכון.. לידיעה, באותו יום של הבדיקה הזרקתי בערך ב17.30 את האוביטרל.. וקיימתי יחסים באותו לילה לאחר חצות ולפנות בוקר ויום למחרת..האם כיסיתי את הביוץ,כלומר האם יש סיכוי!?

15/03/2015 | 14:04 | מאת: פרופ' שחר קול

אם החל ביוץ טבעי, אוביטרל לא יכול "לתזמן" אותו. באופן כללי, עדיף לקיים יחסים לפני הביוץ, שכן הזרע שורד זמן ארוך יותר מהביצית.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית