הריון טיבעי - בגיל 42 - אפשרי ?

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

02/03/2015 | 10:28 | מאת: אולגה

האם יש בכלל סיכוי להריון טיבעי בגיל 42 ? או שכדאי להתחיל ישר עם טיפולי פוריות ? מה הסיכוי סטטיסאטית, להיכנס להריון טיבעי בגיל 42 ? זה קורה ? או שזה נדיר ביותר ? ומה הסיכוי דרך טיפולי פוריות ? האם בגיל הזה עוד אפשר לשמור ביציות להריון נוסף בעתיד ?

02/03/2015 | 11:53 | מאת: פרופ' שחר קול

הסיכוי משתנה באופן קיצוני בין אישה אחת לאחרת. יש להעריך כל מטופלת באופן אישי. בגיל 42 אין מקום להקפאת ביציות לצורך שימור פוריות.

02/03/2015 | 12:00 | מאת: אולגה

בגיל 42 זה מאוחר מידי לנסות לשמור ביציות ? ברור שעדיף הריון מיידי טיבעי או בטיפולים אבל אם רוצים עוד אחד בהמשך אי אפשר לשמור ביציות ? למה ? כי הן לא יהיו טובות להפריה ?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית