זריקת אוביטרול

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

25/02/2015 | 13:45 | מאת: שירה

שלום רב, לאחר טיפול באקקלומין מהיום ה-5 למחזור. היום היום ה-13 למחזור עשיתי בדיקת א.ס למעקב זקיקים+ דם. התשובה שניתנה לי מהרופא היא לפי תוצאות בדיקת הדם, שהביוץ שלי צריך להתרחש היום-מחר, ועליי להזריק את האוביטרול ולקיים יחסים עם הבעל היום ומחר. עובי רירית הרחם שלי לפי הא.ס היא 4.4.. זה מעט. רציתי לשאול זה לא מסוכן להריון? כי זה לא מספיק עבה.. האם היא תתעבה לבד עם ההריון או לאחר הביוץ/הפריה?

25/02/2015 | 17:40 | מאת: פרופ' שחר קול

אם לא יושג הריון - יש לשקול לעבור לתכשיר אחר.

26/02/2015 | 10:33 | מאת: שירה

שלום, לא הושב לי לגבי רירית הרחם. עובי רירית הרחם שלי לפי הא.ס היא 4.4.. זה מעט. זה לא מסוכן במידה ויקלט להריון? כי זה לא מספיק עבה.. האם רצוי לקחת כדורי אסטרוגן? או שעובי רירית הרחם תתעבה לבד ואין מה לדאוג?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית