DNA

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

15/01/2015 | 12:36 | מאת: זיוה

אני נמצאת בהזרעות ממנת תורם מבנק הזרע כדי לנסות ולהיכנס להריון. אני בת 40. במקביל הכרתי בחור, אך אינני מעוניינת להרות ממנו אלא אך ורק מזרע התורם. אנחנו מקיימים יחסי מין עם קונדום אך עדיין אני חוששת שנניח אם נקיים יחסי מין לאחר ההזרעה או לפניה והקונדום נניח יקרע בטעות, אז לא אדע ממי הילד - מהתורם או מאותו בחור... האם יש דרך לבדוק את זה כדי להיות בטוחה? נניח באמצעות בדיקת dna של התורם? ושל העובר? או בדרך אחרת? ובאיזה שלב של ההריון כשיהיה, בעזרת השם. הבחור לא יודע שאני עוברת הזרעות וגם אינני מתכוונת לספר לו בשלב זה מאחר ומדובר בתחילת ההכרות.

18/01/2015 | 13:35 | מאת: פרופ' שחר קול

טכנית, בוודאי שניתן. מעשית - מסובך מאוד, שכן דורש אישורי בתי משפט לבדיקת אבהות. לא בטוח שבנק הזרע יעמיד לרשותך DNA של התורם.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית