אי כניסה להריון

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

04/01/2015 | 08:40 | מאת: טלי

שלום רב מבקשת לדעת בבקשה מה הסיבה לאי כניסה להיריון לאחר 3 הפריות. בת 41 עם הריון חוץ רחמי מלפני שנה עקב ההפריה חוץ גופית. לאחריו נעשו עוד שתי הפריות כששואבים כ9 ביציות ומצליחים להפרות 3 עוברים. החזירו את שלושתם ואין היריון. לוקחת יוטירוקס לבלוטת התריס. אילו בדיקות עליי לעשות על מנת לאבחן את הבעיה? תודה מראש

05/01/2015 | 07:35 | מאת: פרופ' שחר קול

הסיכוי להריון בגילך הוא סביב 10% , כלומר שרוב הטיפולים אינן מצליחים. בכל מקרה, רצוי לשוחח עם הרופא המטפל על סיבות ספציפיות, למשל אפשרות של חצוצרה מורחבת.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית