בעיות בביוץ!

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

31/12/2014 | 07:16 | מאת: שירה

אני בת 28 לקחתי פרוגילוטון בגלל שיש לי בעיה בביוץ ואי סדירות במחזור- כי המחזורים הגיעו בחריגות מעל 40 יום!. בזמן לקיחת הכדורים המחזור הגיע כל 29 יום בול. אחרי סיום נטילת הכדורים המחזור הגיע ביום ה-32. ועכשיו הוא מאחר, היום כבר היום ה-38 ובדיקת הריון שעשיתי ביום ה-35 יצאה שלילית..לא עשיתי אותה מוקדם מידי נכון? פרוגילוטון לא אמור היה לטפל בבעיה של הביוץ?? אז למה שוב איחור??! מה הרופאה נתנה לי טיפול שאינו נכון?!

31/12/2014 | 08:04 | מאת: פרופ' שחר קול

פרוגילוטון אינו גורם לביוץ, אלא מביא להסדרת המחזור. אם ברצונך להרות, יש לשקול טיפול אחר.

31/12/2014 | 09:41 | מאת: שירה

הרופאה שלי ידעה שזו המטרה- הריון, אז למה היא נתנה לי את הטיפול הזה.. אבל גם הוא מסדיר את המחזור זה לא אומר שהביוץ גם צריך להסתדר? רק לאחר סיום הכדורים בא פעם אחת ביום ה-32 וזהו. המחזור לא הסתדר, הנה היום אני כבר ביום ה-37! וזה לא הריון לפי תוצאות הבדיקה

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית