ממצאי א.ס

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

18/12/2014 | 11:03 | מאת: נועם

פרופסור קול שלום רב, תודה רבה עבור תשובתך הקודמת. בהמלצתך ביצעתי אתמול אולטראסאונד. הממצאים הראו כי ההריון אכן נמצא ברחם אולם לא נצפה שק חלמון והשק מתאים לשבוע 4 למרות שאני בשבוע 5 2 . אני אחרי ivf - תאריך החזרה-25.11 . תאריך וסת אחרון 9.11 . האם לדעתך ההריון אבוד? הסיבה שהלכתי בהמלצתך לאולטרסאונד בשלב כזה היתה שערכי הבטא לא ממש הכפילו את עצמם. העליות היו קצת פחות מ-פי 2 . כאמור...לאשמח לשמוע את דעתל האם ההריון אבוד? הפסיק להתפתח? האם יהיה עליי לעבור גרידה?? תודה רבה רבה עבור התייחסותך .

18/12/2014 | 12:06 | מאת: נועם

19/12/2014 | 17:00 | מאת: פרופ' שחר קול

יש להמשיך לעקוב. גיל ההרון נקבע לפי יום השאיבה - 14. לא לפי יום ההחזרה. מציע לחזור על בדיקת א.ס. עוד מספר ימים.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית