טיפול IVF חדש ותרומת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

18/11/2014 | 15:16 | מאת: א

שלום אני עומדת לפני טיפול IVF חדש. בחרתי בטיפול IVF הקודם בתורם זרע שהיו כבר ממנו הריונות (של נשים אחרות) ובבי"ח אמרו לי שאיכות המנה שלו טובה. הפעם הייתי מאוד רוצה לקחת מנה מתורם אחר, תורם חדש לגמרי, שעדיין אין ממנו הריונות ופעם ראשונה שהוא תורם. 1. האם עדיף ללכת על תורם שהיו כבר הריונות ממנו? ואיכות הזרע ידועה כטובה? או אפשר לקחת את התורם החדש? בגלל הגיל שלי לא יכולה להרשות לעצמי נסיונות מיותרים. בבנק הזרע לא מוכנים למסור פרטי המנות עד אחרי קניתם וסמוך ללקיחת המנה לבי"ח לטיפול. 2. האם לאיכות הזרע בטיפולי IVF יש חשיבות? 3. מה המלצתך? תודה רבה

19/11/2014 | 07:35 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לא ממש עקרוני. 2. זרע של תורם אמור להיות איכותי. 3. לכי אחר ליבך.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית