שרירן תוך דפני וגלולות MINULET

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

12/11/2014 | 09:48 | מאת: גלית

פרופ' שלום, אני אמורה להתחיל טיפולי פריון. לפני כשלושה חודשים גילו אצלי ציסטה בשחלה שהיא כנראה אנדומיטריומה. לאור זאת בחודש האחרון אני נוטלת גלולות של MINULET. לפני מספר ימים ביצעתי אולטרסאונד והטכנאית זיהתה: ממצא היכול להתאם לשרירן בגודל של 36X35 ס"מ בקיר קדמי תוך דפני. לפני כחודש וחצי ביצעתי אולטרסאונד אצל רופאה מקצועית ומומחית והרחם היה תקין. האם יתכן שהשרירן נגרם עקב הגלולות שאני נוטלת? האם אני יכולה להמשיך ליטול את הגלולות? בתודה מראש, גלית

12/11/2014 | 09:52 | מאת: פרופ' שחר קול

שרירן גדל לאט. לא נובע מחפיסה אחת של מינולט. היה שם גם לפני חודש וחצי. כנראה לא נרשם.

12/11/2014 | 10:06 | מאת: גלית

פרופ' שלום, תודה רבה על המענה במהיר. אני נוטלת את הגלולות ברצף. האם אני יכולה להמשיך ליטול את הגלולות? בתודה מראש, גלית

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית