ביוץ מוקדם

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

29/10/2014 | 13:58 | מאת: לינה

פרופ' שלום רב, ב27/10 לקראת סוף פרוטוקל IVF(Menopur + Cetrotide) עשיתי בדיקת הדם, להלן תוצאות: E2: 5245 P: 1.9 LH: 5.5 באתו יום בערב עשיתי אולטרסאונד למעקב זקיקים והכל היה בסדר. יום למחרת 28/10 בבוקר (24ש בדיוק) עשיתי בדיקת דם חוזרת: E2: 4388 P: 6 LH: 4.1 אז נאמר שעל סמך התוצאות האחרונות כבר בייצתי וכשאקבל מחזור צריך להתחיל פרוטוקול חדש. למה לא רואים עלייה בLH אלה ירידה? האם יתכן שעלה וירד כל כך מהר, בשש השעות שעברו בין מעקב הזקיקים בלילה לבדיקת הדם ב07.00? תודה רבה, לינה

01/11/2014 | 16:53 | מאת: פרופ' שחר קול

לא ברור מה בדיוק קיבלת בין שתי הבדיקות. יתכן מאוד והזקיקים פקעו בלי שהיה נחשול LH. ראי http://ivf.co.il/vanishing%20follicles.pdf

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית