רוצה לעבור IVF

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

28/10/2014 | 18:00 | מאת: דיקלה

שלום בת 40 ללא ילדים. לאחר 8 ויותר שנים הפסקתי לקחת גלולות קיבלתי פעמיים מחזור והחודש עדיין לא קיבלתי האם יש סיכוי שלא אקבל? בצעתי בדיקת דם AMH והתוצאה 0.16 מעוניינת מאוד להתחיל טיפולי IVF מה מעיד התוצאה ומה הסיכויים להצליח? ומה אפשר לעשות לגבי המחזור? תודה דיקלה

28/10/2014 | 18:17 | מאת: דיקלה

שכחתי לציין שהפסקתי את הגלולות לפני חודשיים ומאז קיבלתי מחזור 2 ורק החודש לא קיבלתי.

29/10/2014 | 07:16 | מאת: פרופ' שחר קול

תוצאת AMH מבשרת רעות לגבי התגובה השחלתית. יש לעבור הערכה מלאה לגבי ההתאמה ל - IVF

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית