הזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

23/10/2014 | 22:56 | מאת: נטע

פרופ' קול שלום , האם ניתן לעשות הזרעה והתחיל את ההורמונים ( מנופור במינון 150 מ"ל) מהיום ה7 למחזור בדומה לivf על בסיס טבעי (שכבר יש סלקציה של הגוף) עם תמיכה מזערית של הורמונים או שלא נהוג ועדיף לעשות הזרעה הורמונלית החל מיום 4 למחזור ? האם מזקיקים בגודל 9-10 מ"מ הגיוני להתחיל להזריק מנופור? חוששת לעשות הזרעה על בסיס טבעי עקב רירית דקה וe2 נמוך..... תודה על עזרתך. נטע

24/10/2014 | 06:17 | מאת: פרופ' שחר קול

אם הזקיקים עד 10 ממ ניתן להתחיל מנופור לגירוי שחלות גם ביום 7 למחזור. ivf.co.il

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית