לא מגיבה לאסטרופם

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

20/10/2014 | 14:24 | מאת: פונדקאית

שלום, אני פונדקאית לפני תחילת הטיפולים נמדדה לי רירית 10 מ"מ, עם תחילת הטיפולים נרשם לי אסטרופם אך נראה כי איני מגיבה לו (הרירית נעצרה על 7 ואף ירדה ל6.7). שאלתי היא האם מעבר לפרוגינובה יכול להיות יעיל או שעדיף לנסות החזרה על בסיס טבעי? האם בכלל יש סיכוי שאגיב לפרוגינובה? תודה

21/10/2014 | 06:14 | מאת: פרופ' שחר קול

פרוגינובה מכיל חומר דומה מאוד לאסטרופם. אפשר לחזור על אותו טיפול שהביא לרירית של 10 ממ. יש לזכור כי רירית של 7 ממ היא מספיק טובה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית