האם להמשיך גונל

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

13/10/2014 | 14:41 | מאת: לקראת הזרעה החודש

שלום, כרגע בסבב שני של גונל עם הזרעה. הזרקתי 75 במשך 4 ימים. היום עשיתי בדיקות, להלן התוצאות: E2 1,793 פרוגסטרון- 2.5 זקיקים: שחלה שמאלית 4 זקיקים- 16,13,10,10 ימנית: זקיק 1- 12 עובי רירית- 6.7 מכיוון שהרופא שלי טס באופו בהול לחו"ל, אני לא מצליחה להשיג אותו כרגע. לאור הנתונים מעלה, מה ההמלצה להמשך טיפול? א ברור לי שזו שאלה חריגה ועליי לפנות לרופא המטפל, אבל הוא פשוט לא זמין ואני לא יודעת מה לעשות... תודה רבה!

13/10/2014 | 16:57 | מאת: פרופ' שחר קול

המשך הגונל במינון זה יניב ככל הנראה 5 זקיקים לביוץ שזה די הרבה, עם סיכו לגירוי יתר שחלתי וריבוי עוברים. נראה סביר להוריד המינון ל - 50 ולבדוק שוב בעוד יומיים. מומלץ לאשר התוכנית עם הרופא המטפל.

14/10/2014 | 10:54 | מאת: האם להמשיך גונל

ראשית, תודה רבה על התגובה. בסופו של דבר הצלחתי לקבל תשובה והמלצה להוריד את המינון ל 37.5. בבדיקה היום, הזקיקים נשארו כמעט ללא שינוי- צד שמאל: 16,14,12,11 צד ימין: 13. בשתי השחלות ישנם עוד זקיקים קטנים. עובי רירית: 9.6 E2 - 2,670 פרוגסטרון- 2.2 יש לי זריקת אובידל מוכנה לשימוש, אותה אזריק לפי הוראת הרופא. אני חוששת מהתזמון- כיוון שביום חמישי לא ניתן יהיה לבצע השבחה והזרעה, האם אנו עלולים לפספס את הביוץ, לאור התוצאות הנ"ל?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית