כאב

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

13/10/2014 | 07:15 | מאת: מירי

כאב חד בשחלה שמאל למטה במשך כיממה ,לסרוגין האם מעיד על ביוץ המתרחש בו בזמן , באותו הרגע . או שהכאב פרושו והעת שלו להופיע אחריי הביוץ (שהנוזל המדובר שיוצא מהתפרצות הביצית כבר ארע?) או שהכאב מופיע כבר מספר שעות לפניי יציאת הביצית \הביוץ עצמו? מפחדת לפספס.. מעוניינת לדעת אם העניין נבדק ע"י רופא פעם (מעקב זקיקים) בשעה שהחלו כאבים אלו לאשה בזמן ביוץ כשבועיים לאחר וסת?

13/10/2014 | 07:41 | מאת: פרופ' שחר קול

לרוב הכאב מקדים את הביוץ עצמו, אך כאב הוא סימן גס ולא אמין. אם רוצים לתזמן הביוץ במדויק יש להיעזר בבדיקות דם וא.ס.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית