נאמר לי שIVF הינה האופציה היחידה, האמנם?

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

08/09/2014 | 16:49 | מאת: שירה

הי, אני בת 40 עם ילדה בת 3 מהריון רגיל. אנחנו מנסים להכנס להריון כבר מעל חצי שנה . FSH 12.4 . רופא פריון בפגישה ראשונה אמר לי שהדרך היחידה הינה IVF. האמנם? לא עשיתי בדיקות אחרות. אשמח לתשובתך בהקדם, הוא ממליץ לעשות זאת בהקדם האפשרי מפאת גילי . שוב תודה

08/09/2014 | 18:21 | מאת: פרופ' שחר קול

לא. אם ברור הפריון יימצא תקין (יש ביוץ, צילום רחם תקין, זרע תקין), יש סיכוי סביר להשיג הריון בטיפולים שאינם IVF

08/09/2014 | 22:02 | מאת: שירה

תודה על תגובה מהירה. הזרע נמצא תקין. לא עשיתי צילום רחם כי הרופא אמר לי שזה מיותר ולאור התוצאה של FSH ןהגיל שלי (40) מיותר לעשות הזרעה . מבדיקות ביתיות אני יודעת שיש לי ביוץ אבל לא נערכה לי בדיקה . הוא הצהיר בודאות שזו הדרך וכשהעליתי ספק אמר שאם אני לא סומכת על חוות דעתו אז שאלך לרופא אחר

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית