שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

01/09/2014 | 21:20 | מאת: שני

ערב טוב אחרי טיפולי ivf וכניסה להריון עשהכל נראה תקין מה הן הסיבות לדעתך שבשבוע 24 של הריון כשהכל תקין אצל העובר ! אבל יש קיצור של צוואר הרחם מה הסיבות לזה ? והאם זה יכול להזיק לעובר? תודה שני

02/09/2014 | 08:12 | מאת: פרופ' שחר קול

קיצור הצוואר עלול לשקף אי ספיקה של הצוואר (על רקע ניתוח קודם, גרידה, או אפילו ללא כל סיבה ברורה) וסיכון ללידה מוקדמת או ירידת מים מוקדמת. יש להתייעץ לגבי הטיפול והמעקב עם צוות מרפאה להריון בסיכון.

02/09/2014 | 11:35 | מאת: שני

היי, האם ניתוח קיסרי שעברתי לפני שנתיים יכול לגרום לזה ? והאם מאמץ או הרמת דברים כבדים יכול להשפיע? ובכלל האם אוכל אי פעם ללדת שוב ילד בריא?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית