הריון תאומים ורירית דקה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

01/09/2014 | 21:55 | מאת: שגית

לאחר ivf - ברוך השם שבוע 8 יש תאומים עם דופק תמיד היתה לי רירית דקה שהגיעה גג ל5.5 ס"מ במהלך הטיפול האחרון עשיתי דיקור, לקחתי אספירין וויטמין e לא יודעת מה השפיע - אבל ברוך השם אני בשבוע 8 השאלה שלי: האם עדיין יש השפעה של הרירית הדקה בשלב הזה? זה יכול להשפיע בשלבים מאוחרים? או שעברתי את סאגת הרירית הדקה?

02/09/2014 | 08:13 | מאת: פרופ' שחר קול

עברת. בהצלחה.

03/09/2014 | 11:47 | מאת: חגית

אני נמצאת במצב שלך הרירית שלי מאוד דקה אשמח לדעת כמה טיפולי דיקור עברת וכמה זמן לפני טיפול תודה

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית