אי קבלת מחזור

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

01/09/2014 | 18:22 | מאת: בר

שלום רב, אני מנסה להיכנס להריון בחודשים האחרונים ללא הצלחה. עד לפני מספר חודשים נטלתי גלולות במשך כ-10 שנים עקב מחזור לא סדיר (סובלת משלחות פוליציסטיות ומתת פעילות של בלוטת התריס). לפני שהתחלתי לקחת גלולות נטלתי פרוברה מספר פעמים על מנת לקבל מחזור ואכן קיבלתי אחרי 3-4 ימים, כנל בחודש שעבר. החודש לא קיבלתי מחזור ונטלתי כדורי פרוברה, אך עדיין לא קיבלתי מחזור (לקחתי את הכדור האחרון לפני 11 ימים). מה עליי לעשות? בנוסף- האם ומתי כדאי לפנות למרפאת פוריות? אני מנסה להיכנס להריון מזה 3 חודשים. אילו בדיקות יש לעשות לפני הפנייה למרפאת פוריות? תודה רבה

02/09/2014 | 07:44 | מאת: פרופ' שחר קול

רצוי מאוד לפנות כבר עתה למרפאת פריון לצורך ברור וטיפול מסודר.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית