תוצאות בדיקות בבקשה חוות דעתך

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

28/08/2014 | 09:50 | מאת: עינת

שלום, בת 39 ילדתי לפני שנה את בני הראשון לאחר 7 טיפולי IVF (היתה הפלה אחת ואנחנו מוגדרים כסיבה לא ידועה), עכשיו רוצה להתחיל סבב לילד שני. עשיתי בדיקות דם ביום ה4 (והאחרון) למחזור ולהלן התוצאות (והן ממש שונות מהתוצאות מלפני שנתיים, מפחיד אותי). אשמח לחוות דעתך, האם זה עדיין בגבול התקין להתחלת טיפולים? תודה רבה!! DHEA-S 3.32 FSH 12.1 LH - Luteinizing Hormone 4.4 Progesterone 1.3 Prolactin 155 Testosterone Total 1.5 nmol/L -קטן מ TSH 3.32

28/08/2014 | 12:30 | מאת: פרופ' שחר קול

בהיעדר בדיקת E2 קשה להעריך העתודה השחלתית. רצוי לבצע א.ס. לספירת הזקיקים (AFC) רצוי בדיקת דם של AMH

28/08/2014 | 12:53 | מאת: עינת

תודה על תשובתך. עשיתי לפני שנתיים בערך (יוני 2012) בדיקת AMH והתוצאה היתה 19.94, האם יש צורך בבדיקה חוזרת?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית