שני פסים-ביוץ

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

17/08/2014 | 08:19 | מאת: שילת

אתמול בבוקר ביצעתי בדיקת ביוץ ע"פ הסטיק לאיתור הביוץ. וראיתי שני פסים פעלנו בהתאם :) אך הבוקר שביצעתי את הבדיקה בשנים הופי פס ביקורת חזק ולידו אחד חלש חלש.. שאלתי היא אם היום אקיים יחסים אז "זה כבר לא יחשב" ז"א האן יעזור? מתיי בדיוק \בערך חל הביוץ ביום\שעות הופעת 2 הפסים או אחריי?

19/08/2014 | 13:58 | מאת: פרופ' שחר קול

הדיוק של הבדיקה הביתית הוא מוגבל. לא ניתן לקבוע מועד הביוץ המדויק, וזה גם לא ממש עקרוני, שכן הזרע מסוגל לחיות מספר ימים בגוף האישה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית