בדיוץ מוקדם

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

17/08/2014 | 08:21 | מאת: איריס

הי המחזורים שלי נעים בד"כ בים 29-31 יום ככה.. הביוץ נצפה כמעט תמיד ביום ה-16-17 למחזור ככה.. לא לפניי. החודש קיבלתי בתאריך 01.08 ואיתרתי ביוץ ביום חמישי האחרון בדיוק בתאריך 14.08 ע"פ הפרשות פוריות מרובות(רטיבות מוגברת) וכמו כן ע"י מקלון הביוץ בו אני נעזרת מידיי חודש . החודש הקדים לי הביוץ? היתכן? מה זה אומר על אורך הוסת הכולל שלי , האם יתקצר גם הוא ויהיה פחות משבועיים מיום הביוץ? תודה

19/08/2014 | 13:59 | מאת: פרופ' שחר קול

תנודות של כמה ימים לכאן או לשם אינן נדירות. אם הביוץ מקדים סביר שגם המחזור יקדים, אלא אם יושג הריון... בהצלחה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית