טיפולי פוריות אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

14/08/2014 | 10:45 | מאת: א

שלום לך נא תשובות לכל השאלות. אני שבוע אחרי קבלת ציטוטק עקב עובר שלא התפתח. לא היה דופק משבוע 10. 1. מתי אני אמורה לקבל מחזור? 2. האם שאריות הריון בגודל 12 מ"מ מחייבים טיפול נוסף של ציטוטק או לחכות למחזור ולקוות שהכל יתקנה לבד יחד עם המחזור? האמת אני בלחץ ורוצה להתחיל כמה שיותר מהר טיפולי פוריות בגלל גילי המתקדם. 2. האם אפשר להתחיל טיפולי IVF עם קבלת המחזור הקרוב במידה והכל נקי ולא נשארו שאריות הריון או עדיף לחכות חודש ורק באז להתחיל טיפוליIVF? 3. האם לכדורי ציטוטק יש השפעה שלילית כלשהי על הפוריות? תודה מקרב לב

16/08/2014 | 08:23 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לא ניתו לדעת בלי מעקב. 2. מצב גבולי, לשיקול דעת הגורם המטפל. 3. עדיף לחכות חודש. אם ההריון שהיה נוצר שלא מ - IVF , מה הסיבה לבצע IVF? יש להדגיש ולהבהיר ש IVF אינו מכשיר למניעת הפלות טבעיות. 4. לא

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית