הפרשה פורייה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

14/08/2014 | 13:29 | מאת: מיכל

הי צהריים טובים קיבלתי בתאריך 01/08 ובתאריך 11/08 עשיתי צילום רחם חוויתי דימום קל באותו יום של הצילום. וזהו החל מהיום בבוקר בכל מתן שתן יש לי הפרשה שקופה מיימית ממש חלבון של ביצה נמתחת, + כאב כמו מעיין דקירה או לחץ כזה בשחלה שמאל (בדיוק כפי שאני חווה בביוץ). יש לציין כי יש לי את אותה ההפרשה וכאב בביוץ אך החודש ההפרשות מרובות הרבה הרבה יותר!1 ומה שהכי מטריד שהביוץ המשוער שלי החודש צפוי בסביבות ה-16-17.8 איך כל כך הקדים? האם הגיוני? יכול להיות שבגלל צילום הרחם? האם ההפרשה מעידה על רחם שהתנקה בעקבות הצילום או משהו כזה , שעכשיו הכל פתוח. בכל אופן מומלץ יותר קיום יחסים לאור הנסיבות?

16/08/2014 | 08:25 | מאת: פרופ' שחר קול

יתכן והביוץ מקדים מעט. זה לא נדיר. אפשר לקיים יחסים למטרת השגת הריון.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית