קשר זרע ביצית

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

30/07/2014 | 19:14 | מאת: יוס

שלום רב אני ואשתי מנסים להיכנס להיריון כמעט שנתיים רק עכשיו הגענו להפריה חוץ גופית. אתמול שאבו לאשתי 11 ביציות, שש מהם השאירו עם הזרע שלי שינסו להפרות באופן טבעי, וחמש מהם הפרו במעבדה. מתוך השש אף אחת לא הופרתה הרופא אמר שיש בעיה עם קשר ביצית זרע, שהזרע שלי בכלל לא התקדם לביצית, למה למען השם?? איכות הזרע תקינה! אז זו השאלה בעצם מה זה אומר קשר זרע ביצית? מה יודעים על זה? האם זה תמידי, מפני שבצעירותינו לפסטירת לחי. כל הבדיקות והצילומים שעברנו היו תקינים עד עכשיו. אגב אגב מתוך החמש שהופרו מלאכותית, שלוש באיכות יחסית גבוהה ומתוכנן שמחרתיים יחזירו אותם לאשתי. מצפה בקוצר רוח לתשובה.

31/07/2014 | 09:26 | מאת: פרופ' שחר קול

הביולוגיה קובעת ולא הספירה תחת המיקרוסקופ. מה בדיוק הליקוי בזרע שלך לא ניתן לקבוע, אך יש סיכוי טוב להריון עם העוברים שנוצרו.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית