אסטרידול ( E2) גבוה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

30/07/2014 | 13:59 | מאת: מנאל

פרופ' שלום, היתי אמורה להתחיל בחודש זה טיפול ראשון של הפרייה חוץ גופית אך הרופא שלי דחה את הטיפול מהסיבה שרמת הרמון אסטרידון גבוה 578 אני עם המצב הזה כמה חודשים שרמת ההמרון לא יורדת , אם יש טיפול מסוים שאני צריכה להתחיל ע"מ להוריד רמת ההרמון , הרופא שלי לא הציעה ליש שום טיפול בעניין הזה ואם זה גורם לכאבים בעצמות כמו שאני מרגישה כל הזמן אודה לך על תושבתך

31/07/2014 | 09:23 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לברר הרקע. האם עתודה שחלתית ירודה? אפשר לנסות חודש גלולות או לעבור למחזור "ארוך".

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית