נוזל דוגלס

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

28/07/2014 | 16:18 | מאת: י

שלום רב, לקחתי איקקלומין סיימתי 2*5 ביום ראשון הקודם 20.7 נראה לפי בדיקות שהיה ביוץ ביום שבת, היו במשך השישי שבת כאבי ביוץ נוראיים. ביום ראשון באולטרדאונד נראה "נוזל דוגלס מרובה הנוזל מגיע עד מעט מעל השחלות" הרופאה התקשרה אליי בעצמה אמרה לי לנוח ולשתות הרבה מים ולבוא למרפאה אם אני מרגישה משהו לא תקין, הבטן שלי נפוחה ואני מרגישה אי נוחות אני מפחדת שזה יותר מסובך ממה שאני חושבת מה דעתך? תודה רבה.

29/07/2014 | 10:46 | מאת: פרופ' שחר קול

נראה שמדובר על גירוי יתר שחלתי. ההמלצות שקיבלת הן טובות. רצוי להישאר במעקב הרופאה המטפלת. אין מקום לחשש.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית