דימום בין וסתי וטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

17/04/2014 | 23:39 | מאת: אני

שלום ד"ר, בת 28, מנסים כשנה וחצי להיכנס להריון (לפני כ4 חודשים היתה הפלה טבעית בשבוע 5) לאחר שנטלתי 10 שנים גלולות כמעט ללא הפסקה. מאז סיום נטילת הגלולות אני סובלת מדימום בין וסתי, פרופיל הורמונלי תקין ומחזור לרוב סדיר ומעט מקרים בו אני מקבלת כשבוע וחצי לאחר ביוץ. תוצאות בדיקת זרע של בעלי בסדר למעט מורפלוגיה של 7% צורות תקינות. שאלתי היא כזאת, האם ידוע לך ממה נגרם הדימום בין וסתי? בדיקת היסטרוסקופיה לא הראתה דבר, האם זה יכול להוות בעיה לקליטה של הריון? (בחודש בו נכנסתי להריון לא הופיע דימום). אנחנו חושבים להתחיל הזרעות חודש הבא האם במקרה של דימום בין וסתי האם זה יכול להצליח ואם לא , אז מה כן? מאוד מיואשת ... תודה רבה וחג שמח!!!

18/04/2014 | 09:28 | מאת: פרופ' שחר קול

לא ניתן לקבוע את סיבת הדימום בלי בדיקה גינקולוגית מלאה ומסודרת. יש לוודא הרומונים תקינים לאורך המחזור. העובדה שנקלט הריון, גם אם הסתיים בהפלה, מעודדת לגבי ההמשך.

01/05/2014 | 22:49 | מאת: ריטה

היי, הייתי מעוניינת לעניין אותך בטיפול רפלקסולוגי להפרעת הפוריות.. אנחנו מתמחים בנושא הטיפולים ניתנים ע"י מתמחים במכללת רידמן. אשמח לתת לך פרטים נוספים :ריטה-0527586434 או[email protected]

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית