חום השחר

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

13/04/2014 | 10:00 | מאת: נוי

החודש התחלתי ליטול טיפות שיח אברהם לאיזון המערכת ההורמונאלית וקליטת הריון. אני מודדת חום השחר כבר מספר חודשים ויש לציין כי במחזור הזה החום נשאר יציב, נמוך אך יציב. היום בסיום מחזור ירד דרסטית 36.1 . וכמובן שאני מצפה לעלייה בהדרגתיות לקראת ביוץ ובכלל. שאלה האם זה כתוצאה מהשפעת הטיפות אותן אני נוטלת מידי בוקר? יש לציין כי במדידות הקודמות היו עליות חדות וירידות חדות בשבוע הראשון של המחזור ללא כל עקביות מיוחדת . בשונה מהחודש. האם סימן טוב ע"פ ידיעתכם? תודה רבה על המענה

14/04/2014 | 18:16 | מאת: פרופ' שחר קול

השימוש במדידת חום כמדד לביוץ הוא גס, ולא מדויק. כדי לוודא ביוץ יש להיעזר בבדיקות מתקדמות יותר: א.ס., דם.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית