תוצאות הריון צעיר לאחר הזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

05/08/2013 | 07:17 | מאת: נופר

הזרעה 7.7.13 [ אמורה להיות שבוע 6 ] שק הריון 1 והודגם שק תוך רחמי. גודל השק 8*4 מ"מ מתאים לשבוע 5 מבנה שק הריון- הילה אקוגנית - מה זה אומר ?????????? שק חלמון ודופק- לא הודגם. שחלה ימנית- ממצא היכול להעיד על גופיף צהוב - בגדול 28*24 מ"מ בתוכה 2 ממצאים ציסטיין צלולים- הגדול 21*23 - האם יש מה לפחד ??????? שחלה שמאלית- ממצא היכול להתאים לגופיף צהוב במימדים 22*12 אמרו לי לחזור על הבדיקה בעוד 10 ימים. מה נראה לך ?

05/08/2013 | 11:27 | מאת: פרופ' שחר קול

בשלב זה מדובר על שק ריק, וזה לא מבשר טובות. בשבוע 6 אמורים לראות שק חלמון. כנראה מדובר בהריון שאינו תקין.

05/08/2013 | 11:34 | מאת: נופר

אז איך הבטא ממשיכה לעלות ? האם יש סיכוי כלשהו ? מבנה שק הריון- הילה אקוגנית - מה זה אומר ?????????? שחלה ימנית- ממצא היכול להעיד על גופיף צהוב - בגדול 28*24 מ"מ בתוכה 2 ממצאים ציסטיין צלולים- הגדול 21*23 - האם יש מה לפחד ??????? שחלה שמאלית- ממצא היכול להתאים לגופיף צהוב במימדים 22*12 במידה ולא מתפתח - מה המשך טיפול ?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית