האם זקיק יכול לבייץ ללא אוביטרל.?

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

31/03/2013 | 08:55 | מאת: נטע

ד"ר קול שלום , אני מזריקה גונל במינון נמוך 75 מ"ג . ביום שישי היה לי זקיק בגודל 16 מ"מ , רירית 6 מ"מ LH=2.6 , E2=1689,PROG=1.5. היום הרירית 6.5 מ"מ , זקיק 24 מ"מ אין לי עדיין תוצאות בדיקות דם. האם זקיק בגודל 24 מ"מ יכול לבייץ ללא אוביטרל ? היות והיום ערב חג ומחר חג האם מומלץ בכל זאת להזריק אוביטרל היום ולעשות הזרעה ביום ג'? אם האוביטרל לא יועיל הוא לא יזיק? אציין שלפנות בוקר לפני שראו בUS זקיק בגודל 24 מ"מ הרגשתי כאבים כמו בביוץ. תודה על עזרתך , נטע

31/03/2013 | 11:44 | מאת: פרופ' שחר קול

כן, זקיק יכול לבייץ לא אוביטרל. נשמע סביר להזיק אוביטרל הערב, ולבצע הזרעה ביום שלישי, אם כי יש לוודא בבדיקת הדם שלא החל נחשול LH אנדוגני, כך שיתכן והביוץ יהיה מוקדם יותר.

31/03/2013 | 12:42 | מאת: נטע

ד"ר קול שלום , בדיקות הדם מראות : LH=3 , PROG=3, E2=3532 . היות ולא רציתי לקחת סיכון הזרקתי אוביטרל ב09:30 בבוקר. מתי מומלץ לקיים יחסי מין? היום /מחר וביום שלישי או יחסי מין או הזרעה אם יתאפשר בבוקר? תודה וחג שמח, נטע

31/03/2013 | 17:41 | מאת: פרופ' שחר קול

כן, זקיק יכול לבייץ לא אוביטרל. נשמע סביר להזיק אוביטרל הערב, ולבצע הזרעה ביום שלישי, אם כי יש לוודא בבדיקת הדם שלא החל נחשול LH אנדוגני, כך שיתכן והביוץ יהיה מוקדם יותר.

31/03/2013 | 19:03 | מאת: נטע

ד"ר קול שלום , כאמור הזקיק 24 מ"מ, רירית - 6.5 מ"מ בדיקות הדם היום מראות : LH=3 , PROG=3, E2=3532 . היות ולא רציתי לקחת סיכון הזרקתי אוביטרל ב09:30 בבוקר. מתי מומלץ לקיים יחסי מין? קיימנו היום .מחר וביום ג' לקיים יחסי מין אושיום ג' לא רלוונטי? האם יש טעם להזריק עוד אוביטרל בלילה , האם יאריך את חלון הזמן? אציין שגם לפנות בוקר וגם בצהרים הרגשתי מעין כאבי ביוץ. תודה וחג שמח, נטע

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית