אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.


בודק הסימפטומים


ד"ר מילטון סאוטה, מומחה ריאות ובית חזה

פורום אורולוגיה ואין-אונות


פורום זה סגור, לפורום הפעיל לחץ – פורום אורולוגיה
אורולוגיה היא תחום רפואי שעוסק בבעיות הקשורות לכליות, דרכי השתן ואיברי המין. בעיות אורולוגיות יכולות להופיע בכל גיל. הבעיות הנפוצות הן אבנים בכליות, הפרעות בתפקוד המיני, הפרעות במתן שתן, זיהומים, מחלות מין וגידולים. הטיפול האורולוגי יכול להיות תרופתי או ניתוחי. הפורום הוא במה לשאלות במגוון הנושאים הקשורים לאורולוגיה. ניתן להעלות גם שאלות ובעיות הקשורות לתיפקוד המיני של גברים. כאן תוכלו לקבל ייעוץ והכוונה בנוגע לטיפול ולמצבים רפואיים. הפורום מיועד לגברים ולנשים כאחד.
להמשך...
הודעה חשובה
הפורום נסגר
חיפוש מתקדם
RE: 500 לויקוציטים בשתן ותרבית שלילית
מחבר:ד"ר רונן הולנד
תאריך:13/10/2012
שעה:13:31
יש לבצע בירור של סונר כליות וציסטוסקופיה.

יתכן שיש לך דלקות בשתן ללא ביטוי קליני, דבר שאינו מצריך טיפול. כדאי להמשיך בירור דרך אורולוג


ד"ר רונן הולנד, אורולוג
'טופ-איכילוב' מרפאת מומחים
www.dr-holland.co.il

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
13/10/12 13:31
אני בת 54,בבדיקת שתן כללית שגרתית ללא כל סמפטומים לפני4 חודשים התגלו 500 לוקוציטים,לקחתי אנטיביוטיקה. לאחר שבועים בדיקת שתן כללית ותרבית היו תקינות. הרופא חזר על הבדיקה והתגלו לאחר חודשים 100 לוקוציטים בשתן ותרבית שלילית. חזרתי לפני שבוע והתגלו 500 לויקו ותרבית שלילית. לציין ששקיעת דם מוחשת 51. אין לי כל סמפטומים נוספים למעט כאבים בזמן יחסי מים וגנקולוג בבדיקה אמר ליפני חודשים כי הוא חושב שיש דלקת באורטרה וזה יעבור מעצמו. אני מבצעת את הבדיקה בהיגיינה מקסימלית ,.האם לפנות לאורולוג לבירור? תודה על העזרה
יש לבצע בירור של סונר כליות וציסטוסקופיה. יתכן שיש לך דלקות בשתן ללא ביטוי קליני, דבר שאינו מצריך טיפול. כדאי להמשיך בירור דרך אורולוג ד"ר רונן הולנד, אורולוג 'טופ-איכילוב' מרפאת מומחים www.dr-holland.co.il

חיפוש מתקדם